Schlesischestr_HP1 Schlesischestr_HP2 Schlesischestr_HP3 Schlesischestr_HP4 Schlesischestr_HP5 Schlesischestr_HP6 Schlesischestr_HP7 Schlesischestr_HP8 Schlesischestr_HP9 Schlesischestr_HP10

FINE GRAINED

Transparency and light replace solid walls – transforming the structure and purpose of this former grain silo; while fields of wheat carpet the floors, offsetting an expanse of clear blue skies on the walls above.

With extensive structural work Pöppler inserted windows in order to bisect the U-shaped brick building, creating a new sense of openness with clear views of the river in this upscale office space set on the banks of the Spree river in Berlin.
An elaborate custom light installation welcome guests to the vibrant lobby. Going deeper into the offices, black trimming provides a strong base to smooth heavenly blue walls, while golden toned carpet gives a respectful nod to the long history of the business. Dark, ruby toned, built-in cabinets punctuate the spaces – adding a sense of scale depth and proportion.

Images by Wolfgang Stahr